Во Ликовниот салон во Велес отворена е изложбата од авторот Агрон Салиу под наслов ,,Ризница од вредности и значења”

December 27, 2018 Muzej Veles 0

На 18.09.2018 во 19,30ч. ,  во Ликовниот салон во Велес  се отвори  изложбата на слики на  ликовниот уметник од Тетово, Агрон Салиу. На настанот присуствуваа […]

1 2