Известување за отворање на самостојна изложба од авторот Мице Јанкуловски

Почитувани, во Четврток 04.02.2021 година, во Ликовен салон, Велес ќе се отвори Самостојна изложба на слики, Промоција на публикација/ Промоција на видео на Мице Јанкуловски.